site.btaВъглеродният отпечатък от производството на червено месо в Австралия е намалял със 78 процента през 2021 г. спрямо 2005 г.

Въглеродният отпечатък от производството на червено месо в Австралия е намалял със 78 процента през 2021 г. спрямо 2005 г.
Въглеродният отпечатък от производството на червено месо в Австралия е намалял със 78 процента през 2021 г. спрямо 2005 г.
Снимка: Боряна Димитрова/БТА, архив
Нетните емисии на парникови газове от производството на червено месо в Австралия през 2021 г. са намалели със 78 процента в сравнение с 2005 г., показва проучване, цитирано от ДПА. Докладът, поръчан от независимата компания, която регулира

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ЕС/

news.modal.header

news.modal.text

Към 21:45 на 29.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация