site.btaНов пътеводител за Сантяго де Компостела представят Максим Бехар и Венета Писарска

Нов пътеводител за Сантяго де Компостела представят Максим Бехар и Венета Писарска
Нов пътеводител за Сантяго де Компостела представят Максим Бехар и Венета Писарска
Нов пътеводител към Сантяго де Компостела представят Максим Бехар и Венета Писарска Визия: издатели

Книгата „Пътят Камино. Бързо, лесно и за удоволствие“ ще има премиера на 18 септември в София на ул. „Незабравка“ 3-5, съобщават издателите от „Вакон“.

По думите им това е най-новият пътеводител на пътешественика за Сантяго де Компостела. Авторите са Максим Бехар и Венета Писарска. Освен тях, на представянето ще присъстват Георги Милков – журналист и пътешественик, Стефан Иванов – създател на проекта Neverest, и Алехандро Поланко Мата – посланик на Испания у нас, съобщават организаторите.

„Пътят Камино. Бързо, лесно и за удоволствие“ не е просто книга, а врата към свят на приключения, вдъхновение, самооткриване и духовно обогатяване. Авантюристичното  и винаги усмихнато семейство Максим Бехар, изпълнителен директор на M3 Communications Group, Inc., и Венета Писарска, генерален директор на Lesaffre България, ще ви разкажат за незабравимите си приключения по пътя „Камино“ – едно неповторимо усещане, което остава за цял живот и зарежда духа с енергия, вяра и креативност“, разказват издателите.

„Пътят е един, символично казано, но на практика пътеките са много. В книгата „Пътят Камино. Бързо, лесно и за удоволствие“ Максим и Венета ще ви кажат точно колко са на брой. Описали са подробно маршрутите и какво ще видите по тях. Всеки, който е имал колебания да предприеме подобно пътуване, терзан от безброй въпроси и неясноти, вече може да е спокоен, държейки в ръцете си този „учебник по Камино“. Тук, освен своите лични впечатления, авторите са описали с всеотдайна прецизност какво точно да вземете за това приключение“, коментира Георги Милков.

/ДД

/АКМ/

news.modal.header

news.modal.text

Към 01:38 на 23.07.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация