site.btaИзследователска компания предлага свинско от генетично модифицирани прасета на хора с алергии към червено месо

Изследователска компания предлага свинско от генетично модифицирани прасета на хора с алергии към червено месо
Изследователска компания предлага свинско от генетично модифицирани прасета на хора с алергии към червено месо
Revivicor не е компания за храни, а за изследване на ксенотрансплантацията. Снимка: АП/Shelby Lum
Някои хора развиват странна алергия към червено месо след ухапване от вид кърлеж. Оказва се обаче, че те все пак могат да ядат свинско месо от изненадващ източник - генетично модифицирани прасета, създадени за изследвания в областта на трансплантацията на органи, предаде Асошиейтед прес.

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ХК/

В допълнение

Избиране на снимки

Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.

Изтегляне на снимки

Моля потвърдете изтеглянето на избраните снимката/ите

news.modal.header

news.modal.text

Към 20:17 на 22.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация