site.btaЕвропейската космическа агенция подкрепя научни разработки за култивиране на месо в орбита

Европейската космическа агенция подкрепя научни разработки за култивиране на месо в орбита
Европейската космическа агенция подкрепя научни разработки за култивиране на месо в орбита
Астронавтът на ЕКА Тома Песке полагаше грижи за люти чушки, отглеждани на борда на МКС, по време на мисията си на борда на станцията през 2021 г. СНИМКА ЕКА
Европейската космическа агенция (ЕКА) подкрепя учени, които изследват възможностите за производство на култивирано месо за астронавтите по време на мисии, съобщи ЕКА на сайта си.

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/АМ/

news.modal.header

news.modal.text

Към 13:07 на 25.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация