site.btaХранително-вкусовата индустрия и нейното бъдеще ще бъдат обсъдени на конференция в София
Традиционният Ден на хранително-вкусовата промишленост в България и 20-ата Юбилейна научно-практическа конференция на тема "Хранителната индустрия в България - настояще и бъдеще" ще се проведат днес от 10:30 часа в Парк хотел "Москва", София, съобщиха организаторите от Съюза по хранителна промишленост (СХП).
По време на събитието ще бъдат връчени и наградите от националния конкурс на СХП "Хранително-вкусовата промишленост - нови продукти и технологии 2023 година".
Тематичните направления на събитието ще бъдат хранително-вкусовата индустрия в България; бъдещето на храната; Зелената сделка – европейски и световни предизвикателства; биологичното производство в България; програми и проекти в помощ на бизнеса, човешките ресурси в хранително-вкусовата промишленост; науката и промишлеността - партньорство, условие за напредък.
Целта на организаторите е конференцията да се превърне в открит форум за дискусии, въпроси и отговори, вълнуващи участниците.
/ЕС/
news.modal.header
news.modal.text