site.btaКОВИД-19 отслабва значително усещането за вкус, независимо от загубата на обоняние, установи проучване

КОВИД-19 отслабва значително усещането за вкус, независимо от загубата на обоняние, установи проучване
КОВИД-19 отслабва значително усещането за вкус, независимо от загубата на обоняние, установи проучване
Илюстрация: Пиксабей
Загубата на обоняние се очерта като важен симптом на КОВИД-19 още в началото на пандемията и предизвика множество нови изследвания върху функциите на обонянието и вкуса, съобщи електронното издание "Медикъл Експрес". Международно изследване под

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ТС/

news.modal.header

news.modal.text

Към 09:21 на 23.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация