site.btaЧленът на борда на директорите на Байерн Мюнхен Макс Еберл е на мнение, че "търпението, убедеността в успеха и сплотеността" са довели до победата над Пари Сен Жермен

Членът на борда на директорите на Байерн Мюнхен Макс Еберл е на мнение, че "търпението, убедеността в успеха и сплотеността" са довели до победата над Пари Сен Жермен
Членът на борда на директорите на Байерн Мюнхен Макс Еберл е на мнение, че "търпението, убедеността в успеха и сплотеността" са довели до победата над Пари Сен Жермен
снимка: AP Photo/Martin Meissner, File

Членът на борда на директорите на Байерн Мюнхен Макс Еберл каза, че "търпението, убедеността в успеха и сплотеността" са били ключът към победата с 1:0 срещу Пари Сен Жермен в Шампионската лига снощи.

"Не успяхме да ги довършим, което държеше нещата напрегнати до края, но ключът беше търпението, убедеността и сплотеността, които показахме на терена", каза той, цитиран от ДПА.

ПСЖ остана с 10 души от 57-ата минута, когато Усман Дембеле получи втори жълт картон, но Байерн не успя да се възползва от численото си предимство. Тимът стигна до успеха благодарение на гол на защитника Ким Мин-дже.

Ким коментира, че е "много горд" от първия си гол в Шампионската лига и беше похвален от Еберл.

"Той играе много добър сезон досега. Просто е хубаво да го видим да увенчава наистина отличното си представяне напоследък", добави членът на Борда на германския футболен клуб.

Срещу Пари Сен Жермен Байерн постигна седма поредна победа без допуснат гол във всички турнири след загубата с 1:4 от Барселона. "Баварците" ще се опитат да продължат серията, като насочат вниманието си към дербито от Бундеслигата срещу Борусия Дортмунд в събота.

/ИК/

news.modal.header

news.modal.text

Към 13:50 на 27.11.2024 Новините от днес

ОА Стара Загора: Областният управител Методи Марков председателства втората работна среща на Механизма за съвместна работа на институциите по обхващане и включване в образователната система на деца и ученици в задължителна предучилищна възраст

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация