site.btaКарлос Алкарас се класира за третия кръг на турнира по тенис от сериите "Мастърс" в Индиън Уелс

Карлос Алкарас се класира за третия кръг на турнира по тенис от сериите "Мастърс" в Индиън Уелс
Карлос Алкарас се класира за третия кръг на турнира по тенис от сериите "Мастърс" в Индиън Уелс
снимка: АР, Ryan Sun

Шампионът от миналата година Карлос Алкарас (Испания) се класира за третия кръг на турнира по тенис на твърди кортове от сериите "Мастърс" в Индиън Уелс (САЩ) с награден фонд 9.5 милиона долара.

Поставеният под номер 2 в схемата Алкарас стигна до обрат срещу Матео Арналди (Италия) – 6:7 (5), 6:0, 6:1. Двубоят продължи 2:15 часа.

Следващият съперник на испанеца е номер 31 в схемата Феликс Оже-Алиасим от Канада.

Петият поставен Андрей Рубльов (Русия) елиминира Анди Мъри от Великобритания след  7:6 (3), 6:1. Двубоят продължи близо два часа, а руснакът показа, че се е отърсил от проблемите, който имаше. Рубльов беше дисквалифициран по време на мач в Дубай миналата седмица, защото изкрещя в лицето на съдия на линия. В следващата фаза Рубльов излиза срещу Иржи Лехечка от Чехия.

Стефанос Циципас от Гърция бе убедителен срещу Люка Пуй от Франция и го победи с 6:3, 6:2. Поставеният под номер 11 грък ще мери сили с 18-Франсис Тиафо в следващия етап. Представителят на домакините отстрани Душан Лайович от Сърбия с 6:3, 6:3.

Третият в схемата и шампион от Откритото първенство на Австралия Яник Синер (Италия) надделя лесно над Танаси Кокинакис (Австралия) с 6:3, 6:0 и също продължава напред. 

Номер 6 Александър Зверев (Германия) постигна успех над Кристофър О'Конъл (Австралия) с 6:4, 6:4 след близо два часа на корта. 

/БД/

В допълнение

Избиране на снимки

Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.

Изтегляне на снимки

Моля потвърдете изтеглянето на избраните снимката/ите

news.modal.header

news.modal.text

Към 19:18 на 25.07.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация