site.btaСъюзът по хранителна промишленост провежда 21-вата си научно-практическа конференция с международно участие в София

Съюзът по хранителна промишленост провежда 21-вата си научно-практическа конференция с международно участие в София
Съюзът по хранителна промишленост провежда 21-вата си научно-практическа конференция с международно участие в София
Снимка: Владимир Шоков/БТА, архив

Традиционният Ден на хранително-вкусовата промишленост в България и 21-вата научно-практическа конференция с международно участие на тема "Хранителната индустрия в България - настояще и бъдеще" ще се проведат днес от 10:30 часа в парк хотел "Москва", София, съобщиха организаторите от Съюза по хранителна промишленост (СХП).

Конференцията ще бъде открита от председателя на СХП д-р Светла Чамова.

По време на събитието ще бъдат връчени и наградите от националния конкурс на СХП "Хранително-вкусовата промишленост - нови продукти и технологии 2024 година".

Тематичните направления на конференцията ще бъдат хранителната индустрия - настояще и бъдеще; европейски и световни предизвикателства в бъдещето на храните; науката и прилагане на условията за напредък; програми и проекти в помощ на бизнеса; човешкият ресурс - стълб в развитието на хранително-вкусовата промишленост.

Целта на организаторите е конференцията да се превърне в открит форум за дискусии, въпроси и отговори, вълнуващи участниците.

Събитието се провежда под патронажа на министъра на земеделието и храните.

/ВЙ/

news.modal.header

news.modal.text

Към 03:52 на 23.12.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация