site.btaУченици се обучаваха как да разпознават злоупотребите и фалшифицирането на храни

Ученици се обучаваха как да разпознават злоупотребите и фалшифицирането на храни
Ученици се обучаваха как да разпознават злоупотребите и фалшифицирането на храни
Снимка: АМБ
В световен мащаб се произвежда с 1/3 повече от храната, която ни е нужна, за да се храним три пъти на ден и за изхранване на населението на планетата. Същевременно почти 1 милиард души по света изпитват сериозен недостиг на храна. В България над

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/СЛС/

news.modal.header

news.modal.text

Към 21:26 на 23.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация