По международен проект

site.btaАсоциация "Кулинарни изкуства и гостоприемство"-Добрич обучи осем екскурзовода в областта на аграрния и гастрономическия туризъм за България

Асоциация "Кулинарни изкуства и гостоприемство"-Добрич обучи осем екскурзовода в областта на аграрния и гастрономическия туризъм за България
Асоциация "Кулинарни изкуства и гостоприемство"-Добрич обучи осем екскурзовода в областта на аграрния и гастрономическия туризъм за България
Снимка: Павлина Живкова/БТА
Асоциация "Кулинарни изкуства и гостоприемство"  - Добрич обучи осем гастро-гида по международен проект "Gastro-guide", финансиран по програма "Еразъм+", стана ясно на заключително за България събитие по проекта. Проектът се изпълнява от партньори

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ЕС/

news.modal.header

news.modal.text

Към 19:32 на 23.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация