site.btaПролетен оперетен бал на Музикалния театър на 20 май в зала 1 на НДК

BOBSTH 12:23:31 04-05-2018
AM1222BO.001
Музикален театър - Пролетен оперетен бал

Пролетен оперетен бал
на Музикалния театър на 20 май в зала 1 на НДК
След изключителния успех на двата Новогодишни оперетни бала в НДК Музикалният театър подготвя за любителите на оперетата и мюзикъла и свое пролетно издание.


Първият Пролетен оперетен бал ще се състои на 20-ти май от 19 часа в зала 1 на НДК. Това ще е един нетрадиционен бал, в който наред с вечните оперетни шедьоври и виенския валс, ще прозвучат ритмите на испанското фламенко, гръцкото сиртаки, руският казачок и екзотичните персийски ритми. Публиката ще присъства на една пъстра пролетна феерия от музика и танци от различни кътчета на света.

Зад авторското осъществяване на концерта-спектакъл застава екипът, който стои и зад успешната постановка на "Българи от старо време". Режисьор на Пролетния оперетен бал е Александър Мутафчийски, диригент Юли Дамянов, сценограф - Иван Савов, хореографията е поверена на Татяна Янева.

"Пролетният оперетен бал е нова идея на Музикалния театър, която се надяваме да има също толкова голям успех както двете издания на Новогодишния оперетен бал" - казва режисьорът и солист Александър Мутафчийски. "Като замисъл той ще е много различен и нестандартен, но също така много празничен и бляскав. Програмата ще е пъстра, както пъстра и цветна е пролетта. Надяваме се Новогодишният и Пролетният оперетен бал на Музикалния театър в НДК да станат традиция и хората да ги очакват с интерес!"

Каним ви на 20-ти май в зала 1 на НДК да се почувствате вдъхновени и заредени от блестящите гласове, талантливите хореографии и музикални изпълнения на солистите, хора, балета и оркестъра на Музикалния театър.

Билетите на цени между 15 и 50 лева вече са в продажба на касите на Националния дворец на културата, както и на www.tickets.ndk.bg и в www.ticketportal.bg
/АМ/

news.modal.header

news.modal.text

Към 11:11 на 10.10.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация