site.btaЕтикетирането дава възможност на потребителите да направят здравословен и устойчив избор на храна, според ново проучване
![Етикетирането дава възможност на потребителите да направят здравословен и устойчив избор на храна, според ново проучване](/upload/48833/%D0%9C%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD5.jpg?l=1000)
![Етикетирането дава възможност на потребителите да направят здравословен и устойчив избор на храна, според ново проучване](/upload/48833/%D0%9C%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD5.jpg?l=1000&original=)
Съвместният изследователски център на Европейската комисия (JRC) публикува резултатите от четири научни изследвания, свързани с информацията за храните за потребителите, съобщи ЕК. Според тях етикетирането може да помогне на потребителите да
/ЕС/
news.modal.header
news.modal.text