site.btaАЕЛ (Лимасол) е готов да разгледа всякакви оферти за българския национал Георги Минчев, обявиха от кипърския футболен клуб

АЕЛ (Лимасол) е готов да разгледа всякакви оферти за българския национал Георги Минчев, обявиха от кипърския футболен клуб
АЕЛ (Лимасол) е готов да разгледа всякакви оферти за българския национал Георги Минчев, обявиха от кипърския футболен клуб
Снимка: БТА

Кипърският елитен футболен клуб АЕЛ (Лимасол) е готов да разгледа всяка една оферта, която постъпи при тях за нападателя Георги Минчев, съобщава sport-fm.com.cy – сайтът на спортно радио на Острова на Афродита, като се позовава на изявление на шефа на пресотдела. Николаос Левентис е заявил в интервю за въпросното радио как футболистът е информирал, че не иска да продължи със "синьо-жълтите" и се очаква да напусне.

Малко по-късно от клуба излязоха с изявление, в което се казва, че "всеки играч, който иска да напусне, е добре дошъл да го направи". След което се добавя: "Към представителите на всички играчи - ние не сме миналогодишното управление. Няма да толерираме поведение, което не приемаме за нормално".

Според други източници от футболните среди обаче, проблемът на АЕЛ с българския футболист е, че той получава прекалено висока заплата за възможностите на "жълто-сините" от Лимасол.

Той дойде през зимата от Локомотив (Пловдив) и рязко вдигна нивото на тима, като вкара 11 гола в 19 мача за първенство. Той се превърна и във важна част в националния отбор, като Илиан Илиев разчита на него във всички лагери до момента.

За Минчев имаше вариант да се върне в България и да облече екипа на ЦСКА, но в последния момент сделката не се осъществи. След това се появи възможност за трансфер в турския Юмраниеспор (Истанбул), като за тази възможност съобщи журналист от Града край Босфора. Договорът на българския футболен национал изтича през юни 2025-а година, а сега в президентът на АЕЛ очаква всякакви предложения, за да осъществи изходящия трансфер.

/АВ/

news.modal.header

news.modal.text

Към 22:16 на 29.07.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация