site.btaИвайло Христов поставя със свои студенти „Опера за три гроша“ по Брехт

Ивайло Христов поставя със свои студенти „Опера за три гроша“ по Брехт
Ивайло Христов поставя със свои студенти „Опера за три гроша“ по Брехт
Ивайло Христов поставя със свои студенти „Опера за три гроша“ по Брехт, снимка – НАТФИЗ

„Опера за три гроша“ по Бертолт Брехт ще има премиера в театъра на НАТФИЗ. Сценичната версия и режисурата са на проф. Ивайло Христов, съобщават от академията. Премиерата е на 18 октомври.

„Дали светът на парите ще промени душите ни или ще ни покаже, че те никога не се променят и заслужаваме ли всички прошка в този свят, изпълнен с манипулации и несправедливост“, това според екипа на представлението е въпросът, който Брехт поставя.

Музиката е на Добрин Векилов-Дони, сценография и костюми – Марина Янева, хореография – Васил Зелямов и Никола Йорданов, пластика и сценична акробатика – доц. Весела Хаджиниколова.

Участват студенти на Ивайло Христов от четвърти курс по актьорство за драматичен театър – Александър Кендеров, Александра Свиленова, Алена Вергова, Георги Асенов, Георги Манчев, Диана Минчева, Иван Цонев, Илиян Николов, Калин Маринов, Люба Димитрова, Мартина Георгиева, Мартин Костадинов, Милвана Христова, Михаил Недялков, Мелани Младенова, Моника Динова, Натали Никова, Никола Йорданов, Паоло Лалев и Румен Вангелов.

В представлението има и музика на живо от The Threepenny Band – Симеон Божилов – пиано, Самуил Даскалов – бас китара, Николай Мотков – барабани, и Кристиян Кръстев – саксофон. С техните изпълнения спектакълът разкрива абсурдността на нашето съвремие чрез игра на страсти, предателства и амбиции, коментират от НАТФИЗ.

/ДД

/ТС/

В допълнение

Избиране на снимки

Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.

Изтегляне на снимки

Моля потвърдете изтеглянето на избраните снимката/ите

news.modal.header

news.modal.text

Към 18:12 на 17.10.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация