site.btaДрожди, използвани при производството на храни, могат да доведат до разработка на нови пробиотици

Дрожди, използвани при производството на храни, могат да доведат до разработка на нови пробиотици
Дрожди, използвани при производството на храни, могат да доведат до разработка на нови пробиотици
Снимка: АП
Дрожди, използвани при производството на храни, могат да доведат до разработката на  нови пробиотици, след като проучване показа, че два вида от тези микроскопични гъбички имат потенциално положително въздействие при чревно възпаление, съобщи

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ХК/

news.modal.header

news.modal.text

Към 01:43 на 24.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация