site.btaПроизводителят на шампанско "Рюинар" отвори бутилка от 1926 г.

Производителят на шампанско "Рюинар" отвори бутилка от 1926 г.
Производителят на шампанско "Рюинар" отвори бутилка от 1926 г.
Снимка: АП
Производителят на шампанско "Рюинар" отвори бутилка от 1926 г. - първата от производството, намерена в избата на френския шеф-готвач Пол Бокюз, съобщи АФП. Етикетът е стар, но непокътнат. Кехлибарената течност изпълва чашата. Ефервесценцията на

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/АКМ/

news.modal.header

news.modal.text

Към 21:37 на 27.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация