site.btaИталиански химици създадоха ядлив датчик за повторно замразени храни
![Италиански химици създадоха ядлив датчик за повторно замразени храни](/upload/714476/%D0%B0%D0%BC%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BA.jpg?l=1000)
![Италиански химици създадоха ядлив датчик за повторно замразени храни](/upload/714476/%D0%B0%D0%BC%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BA.jpg?l=1000&original=4ef981714b691c7f5a8d47d651c336df02926ff4)
Италиански химици са разработили ядлив датчик, който променя цвета си при повторно замразяване на месо и други хранителни продукти, съобщи ТАСС.Устройството защитава потребителите от хранителни отравяния и от недобросъвестни търговци. Описанието на
/ХТ/
news.modal.header
news.modal.text