site.btaНово изследване прецизира рисковете от консумация на червено месо

Ново изследване прецизира рисковете от консумация на червено месо
Ново изследване прецизира рисковете от консумация на червено месо
Снимка: АП
Ново изследване прецизира рисковете от консумация на червено месо, съобщава АФП. Хранителният режим, включващ хранене с този продукт, обикновено среща противоречиви оценки.  Американският институт за здравни показатели и оценки изработва нова методология на оценка на риска

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ТС/

news.modal.header

news.modal.text

Към 17:13 на 17.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация