site.btaПроизводството на какао в Гана е почти наполовина от средното за сезона

Производството на какао в Гана е почти наполовина от средното за сезона
Производството на какао в Гана е почти наполовина от средното за сезона
Снимка: AP/Diomande Bleblonde
Производството на какао в Гана достигна 429 323 метрични тона, или по-малко от 55 на сто от средното сезонно производство, след приключване на прибирането на реколтата в края на юни, показват данни на ганайския регулатор "Кокобод" (Cocobod),

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ИЦ/

news.modal.header

news.modal.text

Към 06:37 на 27.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация