site.btaВ България произвеждаме едва 1,2 кг говеждо месо на човек от населението годишно, посочи изпълнителният директор на Националния съюз на говедовъдите

В България произвеждаме едва 1,2 кг говеждо месо на човек от населението годишно, посочи изпълнителният директор на Националния съюз на говедовъдите
В България произвеждаме едва 1,2 кг говеждо месо на човек от населението годишно, посочи изпълнителният директор на Националния съюз на говедовъдите
Снимка: Минко Чернев/БТА
Ние нямаме говеждо месо. Статистиката показва производство от 1,2 кг на човек от населението годишно в България. Общо произвеждаме 16-17 кг от всички видове животни, които отглеждаме в страната. Затова е съвсем нормално да се появяват развалени

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/СС/

В допълнение

Избиране на снимки

Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.

Изтегляне на снимки

Моля потвърдете изтеглянето на избраните снимката/ите

news.modal.header

news.modal.text

Към 00:16 на 05.07.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация