Ку Донгю, генерален директор на ФАО:

site.btaТрансформирането на хранително-вкусовите системи изисква промяна на политиките, нагласите и бизнес моделите

Трансформирането на хранително-вкусовите системи изисква промяна на политиките, нагласите и бизнес моделите
Трансформирането на хранително-вкусовите системи изисква промяна на политиките, нагласите и бизнес моделите
Снимка: ФАО
Центърът за координация на хранителните системи на ООН свика вчера виртуален диалог между националните органи за хранителни системи и генералния директор на Организацията по прехрана и земеделие на Обединените нации (ФАО) Ку Донгю. Към диалога се

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ЕС/

news.modal.header

news.modal.text

Към 05:13 на 23.12.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация