site.btaПроизводителите на какао изпробват нова схема за спасяване на шоколада от изменението на климата

Производителите на какао изпробват нова схема за спасяване на шоколада от изменението на климата
Производителите на какао изпробват нова схема за спасяване на шоколада от изменението на климата
Снимка: Пиксабей
Шоколадът е застрашен от изменението на климата, но фермерите в Гана изпробват иновативна схема за "агролесовъдство", за да защитят какаовите култури от въздействието му, съобщи ДПА. Проектът "Санкофа" (Sankofa) в района на Ахафо в

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/СС/

news.modal.header

news.modal.text

Към 06:24 на 22.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация