site.bta"Мултивак Груп" запозна професионалисти от хранително-вкусовата промишленост с последните тенденции в порционирането

"Мултивак Груп" запозна професионалисти от хранително-вкусовата промишленост с последните тенденции в порционирането
"Мултивак Груп" запозна професионалисти от хранително-вкусовата промишленост с последните тенденции в порционирането
Д-р Митко Василев (вляво) и Трифон Филипов. Снимка: БТА
Последните тенденции за порциониране и опаковане на телешко, свинско и агнешко месо бяха представени днес в шоурума на "Мултивак Груп" в Индустриална зона София-Божурище. В официалната церемония по откриването взеха участие д-р Митко Василев, главен

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ВЙ/

В допълнение

Избиране на снимки

Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.

Изтегляне на снимки

Моля потвърдете изтеглянето на избраните снимката/ите

news.modal.header

news.modal.text

Към 23:16 на 22.07.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация