site.bta"Мултивак Груп" запозна професионалисти от хранително-вкусовата промишленост с последните тенденции в порционирането
!["Мултивак Груп" запозна професионалисти от хранително-вкусовата промишленост с последните тенденции в порционирането](/upload/623607/20220907_095116.jpg?l=1000)
!["Мултивак Груп" запозна професионалисти от хранително-вкусовата промишленост с последните тенденции в порционирането](/upload/623607/20220907_095116.jpg?l=1000&original=)
Последните тенденции за порциониране и опаковане на телешко, свинско и агнешко месо бяха представени днес в шоурума на "Мултивак Груп" в Индустриална зона София-Божурище.
В официалната церемония по откриването взеха участие д-р Митко Василев, главен
/ВЙ/
В допълнение
Избиране на снимки
Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.
Изтегляне на снимки
Моля потвърдете изтеглянето на избраните снимката/ите
news.modal.header
news.modal.text