site.btaС ново, петстепенно етикетиране на месото Германия се стреми към качествена храна за потребителите и "щастливи прасета" във фермите
![С ново, петстепенно етикетиране на месото Германия се стреми към качествена храна за потребителите и "щастливи прасета" във фермите](/upload/206847/%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%B5%D1%82%D0%B0.jpg?l=1000)
![С ново, петстепенно етикетиране на месото Германия се стреми към качествена храна за потребителите и "щастливи прасета" във фермите](/upload/206847/%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%B5%D1%82%D0%B0.jpg?l=1000&original=1aefe754ef1b09df59d5299d32d07c3365e189f0)
За страна, изобретила 1500 вида наденички, определено може да се каже, че държи на месото. Предвид че става дума и за страната, въвела един от първите стандарти за качество на храните, или по-точно на бирата (още през 1516 година), да се отбележи
/ЦМ/
news.modal.header
news.modal.text