site.btaЕксперти обсъждат бъдещето на храните на кръгла маса в София

Експерти обсъждат бъдещето на храните на кръгла маса в София
Експерти обсъждат бъдещето на храните на кръгла маса в София
Снимка: БТА
Експерти от бизнеса, държавната администрация и неправителствения сектор обсъждат възможностите за иновации в сектора с храните на кръгла маса на тема: „Бъдещето на храните – готови ли сме?“. Събитието се провеждат в „София Тех Парк“ и е организира от Асоциацията на производителите и преработвателите на насекоми, Българската Стартъп Асоциация - BESCO, Френско-българската търговска и индустриална камара и други.

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ПП/

news.modal.header

news.modal.text

Към 13:21 на 05.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация