site.btaФабрика за шоколад в Пловдив зарежда какао за година напред заради постоянно увеличаващата се цена на суровината

Фабрика за шоколад в Пловдив зарежда какао за година напред заради постоянно увеличаващата се цена на суровината
Фабрика за шоколад в Пловдив зарежда какао за година напред заради постоянно увеличаващата се цена на суровината
Венсан Гайо в Пловдив Снимка: Ирина Шопова
Цената на какото постоянно се увеличава и това е тенденция от много години насам. Това каза в интервю за БТА Венсан Гайо, собственик на семейна фабрика за занаятчийски шоколад "Гайо". Фирмата е позиционирана в Пловдив и е на пазара от 11 години. По

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/РИ/

news.modal.header

news.modal.text

Към 20:20 на 24.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация