site.btaЧасти на столицата ще бъдат без вода на 13 април

BOBSTH 10:10:02 12-04-2018
RM1008BO.006
"Софийска вода" - водоснабдяване - спиране - предстоящо

Части на столицата ще бъдат без вода на 13 април


София, 12 април / Нелли Желева, БТА/
На 13 април /петък/ временно ще бъде прекъснато водоснабдяването в някои части на столицата, съобщава "Софийска вода".
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в жк. "Бъкстон" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 часа в района на: бул. "Братя Бъкстон", бул. "Тодор Каблешков", ул. "Ген. Александър Суворов", ул. "Мур" .При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа дружеството ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска пред бл. 14.
Заради подмяна на спирателен кран в жк. "Яворов", се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 18.00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на:ул. "Светослав Тертер" от ул. "Цар Иван Асен II" до бул. "Цариградско шосе"
ул. "Река Осъм" от ул. "Светослав Тертер" до ул. "Николай Ракитин". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Река Осъм" 2.
Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

/РУМ/

news.modal.header

news.modal.text

Към 17:16 на 09.10.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация