site.btaСерина Уилямс се оплака, че не е била допусната до елитен ресторант в Париж

Серина Уилямс се оплака, че не е била допусната до елитен ресторант в Париж
Серина Уилямс се оплака, че не е била допусната до елитен ресторант в Париж
снимка: AP Photo/Natacha Pisarenko

Луксозен хотел в Париж се извини публично на тенис легендата Серина Уилямс, след като американката се оплака в социалните мрежи, че не е била допусната до ресторанта му в понеделник, пише агенция "Ройтерс".

"Отказвали са ми достъп да вечерям на терасата в празен ресторант и на по-хубави места, но никога с децата ми. За всяко нещо има първи път", написа 42-годишната бивша спортистка.

Четирикратната олимпийска златна медалистка участваше в церемонията по откриването на Игрите във Френската столица и бе част от щафетата с олимпийския огън. Подобно на много знаменитости тя оказа подкрепа от трибуните на американската гимнастичка Симон Байлс.

Публикацията на Уилямс бе видяна от 4 милиона души.

От ресторанта отправиха официално извинение към Серина Уилямс и обясниха причината за казуса.

"Г-жо Уилямс, молим ви да приемете нашите най-искрени извинения за разочарованието, което сте усетили снощи. За съжаление нашият бар на покрива беше изцяло резервиран. За нас ще е чест да ви приемем отново. Винаги сте добре дошла", заявиха от престижното заведение.

Постът на Серина Уилямс в социалните мрежи събра различни реакции. Част от коментиращите я подкрепиха, но други изразиха критика към поведението на знаменитостите в подобни ситуации.

Бившата номер 1 в световната ранглиста по тенис беше далеч по-позитивна след церемонията, която даде началото на Олимпийските игри.

"Има ли ли сте незабравим момент? Наистина незабравим. От това да участвам в церемонията по откриването до карането на лодка в дъжда. Толкова силно валеше, че миглите ми паднаха. Беше незабравимо", написа тя в платформата "Х" след началото на Игрите.

/КМ/

news.modal.header

news.modal.text

Към 11:56 на 25.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация