site.btaЗахарен ексфолиант на REFAN с международна награда за иновации

Захарен ексфолиант на REFAN с международна награда за иновации



В тайванската столица Тайпе оцениха качествата на българския продукт

Специална награда за иновативен продукт спечели “Рефан България” на годишното издание на Международното изложение заизобретения, иновации и технологии, което се проведе в столицата на Тайван, Тайпе, от 29 септември до 1 октомври тази година. Българският козметичен бранд представи своя 100%натурален продукт ексфолиант за тяло QUEEN ROSE с органична кафява захар, който предизвика изключителен интерес и съвсем заслужено бе отличен смедал и грамота.

Изложението в Тайпе е най-голямото шоу за изобретения в Азия. На него представят иновации в различни области, а целта му е да популяризира, насърчава и вдъхновява обмяната на идеи и технологии между изобретатели и производители от цял свят и да се привлекат по-големи инвестиции в областта на международната търговия с интелектуална собственост.

Разработен от отдела за иновации на REFAN специално за изложението, ексфолиантът с кафява захар привлече вниманието на специалисти и посетители, които останаха впечатлени от неговите качества и съставки. Той съдържа букет от органични растителни масла от бадем, арган и ший, както и органична розова вода, коитоподхранват и хидратират кожата в дълбочина, а частиците от органична кафява захар деликатно почистват мъртвите клетки и изглаждат, като я правят копринено мека и нежна.


 



Козметичните продукти на REFAN са познати и харесвани по цял свят заради умелото съчетаване в тях на български традиционни продукти и най-новите тенденции и открития в козметиката.Заради своите качества те нееднократно са отличаванис  български и международни награди.Част от богатата колекция на REFAN e вече и Специалната награда от Тайпе за Захарния ексфолиант за тяло QUEEN ROSE, който скороще се появи на пазара.

news.modal.header

news.modal.text

Към 18:24 на 28.09.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация