site.btaСъществува управленски и комуникационен хаос по Зеления преход, смята водачът на листата на „Синя България“ за Хасково Цвета Кирилова

Съществува управленски и комуникационен хаос по Зеления преход, смята водачът на листата на „Синя България“ за Хасково Цвета Кирилова
Съществува управленски и комуникационен хаос по Зеления преход, смята водачът на листата на „Синя България“ за Хасково Цвета Кирилова
Снимка: личен архив

Съществува управленски и комуникационен хаос по Зеления преход, посочва водачът на листата на „Синя България“ за Хасково Цвета Кирилова в позиция, изпратена до БТА.

Ако не бяха неглижирани иновационните постижения на българския екип, който създаде прототип - технология за добив на браунов газ от морска вода, за който споменах, ние можехме да сме решили в голяма степен енергийните проблеми в България и нямаше да имаме тези нерешими главоболия, посочва Кирилова.

Досега се предполагаше, че България трябваше да е помислила и намерила решение за националната си енергийна сигурност и независимост. И в тази връзка днес нямаше да чуваме, че работещите там се борят за хляба си и се мъчат да опазят работните си места, защото щяха вече да имат нови и сигурни работни позиции. Нямаше да чуваме и изказвания от рода „Отивам да бера ягоди в Англия, а съм квалифициран специалист в енергетиката“, посочи Кирилова.

До това доведе престъпната небрежност на държавното управление към хората и тяхното бъдеще, и то не само в сектора на енергетиката, но и във всички останали области на държавата. В политиката ни навлизат все повече личности, които нямат интерес да решават проблеми. За тях е важно да усвояват многомилиардни суми, без да правят нищо за развитието на общността, докато наблюдават как бедността поглъща цялата ни държава. Но ние, осъзнатите и отговорни българи, вече не можем да толерираме качеството на управление на България да е на това ниско ниво, подчерта Кирилова.

/АБ/

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

news.modal.header

news.modal.text

Към 16:20 на 24.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация