site.bta33-а представители на 24 медии участваха на Държавно първенство по ски за журналисти в Банско

33-а представители на 24 медии участваха на Държавно първенство по ски за журналисти в Банско
33-а представители на 24 медии участваха на Държавно първенство по ски за журналисти в Банско
снимка: Филип Шоков/БТА

33-а представители на 24 медии от България, Чехия и Словакия участваха на 58-о Държавно първенство по ски алпийски дисциплини за журналисти, което се проведе на Банско. Те мериха сили в два манша на дисциплината гигантски слалом.

При дамите старша възраст първа е Олга Кметова-Стайкова от Лукс ТВ, Словакия, пред Христина Балинска (БНТ) и Милена Димитрова (БНР). В същата възрастова група при мъжете златото е за Петър Кубка (Чехия), пред Георги Пампоров и Васил Михайлов (БНР).

В средната група при жените шампионка стана Елена Гюрова (Университетски вестник), пред Весела Владкова (БНР) и Василена Чонова (бТВ), а при мъжете призовата тройка е Николай Нешев (Евроком), Явор Василев (IMS) и Пламен Вълков (Вестник Телеграф).

В младшата група при жените най-бърза беше Ивана Камберова (Волк Вижън Студио), следвана от Мария Пенчева (AUBG Daily). При мъжете младша първи е Илия Тошев (ТВ1), пред Цветомир Тодоров (София Прес).

Призьорите получиха медали от БСКЖ, както и награди от домакините от "Юлен" и веригата за премиум спортни стоки Max Sport.

Призовете на журналистите връчиха Мая Христоскова, изпълнителен директор на "Юлен", рейс директорът на състезанието Георги Главчев и главният секретар на ски клуба на журналистите Пламен Вълков.

От името на БСКЖ Мая Христоскова получи стилен плакет за отличната организация на шампионата от "Юлен" АД.

/ИК/

В допълнение

Избиране на снимки

Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.

Изтегляне на снимки

Моля потвърдете изтеглянето на избраните снимката/ите

news.modal.header

news.modal.text

Към 17:58 на 23.03.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация