site.btaНовият спортен директор на ЦСКА Пауло Нога проведе първата си среща с треньорския щаб и с футболистите

Новият спортен директор на ЦСКА Пауло Нога проведе първата си среща с треньорския щаб и с футболистите
Новият спортен директор на ЦСКА Пауло Нога проведе първата си среща с треньорския щаб и с футболистите
снимка: ФК ЦСКА-София

Новият спортен директор на ЦСКА Пауло Нога вече е в България и днес проведе първата си среща с треньорския щаб и футболистите на "армейците". Той бе придружен от изпълнителния директор Радослав Златков, като двамата проследиха възстановителното занимание на тима на базата в Панчарево след вчерашния успех над Арда (2:1) от четвъртфиналите за Купата на България.

Португалският специалист проведе обстоен разговор със старши треньора Александър Томаш, както и с други ключови фигури от спортно-техническото звено на клуба. Нога използва възможността за кратки индивидуални срещи и с някои от футболистите на ЦСКА.

В днешното занимание на "армейците" с топка участие взеха само футболистите, които не играха или записаха малко минути във вчерашния двубой. Физическото състояние на титулярите от двубоя с Арда е добро и те ще продължат подготовката си за неделното дерби срещу Левски. В днешната тренировка наравно със съотборниците си се включи Лиъм Купър, а Зюмюр Бютучи продължава да се готви на индивидуален режим. Фьодор Лапоухов също взе активно участие в упражненията с крака.

В заниманието на ЦСКА се включи и легендарният Димитър Бербатов, който отново даде ценни съвети на нападателите на "червените".

Утре (28 февруари) "армейците" ще тренират от 16:00 часа в Панчарево, а в събота (1 март) от 11:00 часа Александър Томаш ще даде пресконференция за представители на медиите в зала „Родина“ на Националния стадион „Васил Левски“. В същия ден от 14:00 часа в Панчарево ще стартира и последното занимание на тима преди "вечното дерби".

Мачът с Левски е на 2 март (неделя) от 14:00 часа на стадион "Васил Левски". 

/ИК/

news.modal.header

news.modal.text

Към 23:20 на 27.02.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация