site.btaКарло Анчелоти отново защити Винисиус и смята, че наказанието на нападателя не е правилно

Карло Анчелоти отново защити Винисиус и смята, че наказанието на нападателя не е правилно
Карло Анчелоти отново защити Винисиус и смята, че наказанието на нападателя не е правилно
Снимка: AP Photo/Alberto Saiz
Нападателят на Реал Мадрид Винисиус Жуниор може да играе за Суперкупата на Испания въпреки наказанието му от два мача. Това каза треньорът на тима Карло Анчелоти, цитиран от Ройтерс. Винисиус бе изгонен от терена за това, че удари вратаря на

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ХБ/

news.modal.header

news.modal.text

Към 14:55 на 05.04.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация