site.btaОтборът на Хебър започна подготовка за пролетния дял от футболното първенство

Отборът на Хебър започна подготовка за пролетния дял от футболното първенство
Отборът на Хебър започна подготовка за пролетния дял от футболното първенство
Тимът на Хебър започна подоготовка за пролетния дял от шампионата / снимка: кореспондент на БТА в Пловдив Боян Ботев (ПК)

Отборът на Хебър започна подготовка за пролетния дял от шампионата в Първа лига. Сигурните нови попълнения в тима от Пазарджик са три, а още няколко играчи ще карат проби.

На първия сбор от началото на новата година тренировки с отбора започнаха хърватските футболисти Марио Зебич (централен защитник) и Боже Вукоя (атакуващ полузащитник), които вече са част от състава на пазарджиклии. В ръководения от Бруно Акрапович отбор се завръща и един от любимците на феновете от сезон 2023/2024 - левият бек Роберт Мазан, чийто контракт с литовския Паневежис изтече и той пристига в Пазарджик за втория си период като свободен агент.

На проби през следващите дни в Хебър ще бъдат вратарят Мартин Шейтанов от Чернонморец Бургас, защитникът Даниел Беломачев от Марица Пловдив, крилото Илия Русинов, който бе за последно част от Монтана, и халфът Цветелин Петров от Спартак Пловдив.

От сряда към заниманията на отбора ще се присъединят прибиращите се от чужбина Набил Макни и Уилям Фонкеу.

От Хебър посочиха, че в момента ръководството "преговаря с куп български и чуждестранни футболисти", но техните имена ще бъдат обявени, когато има подписани договори.

До 18 януари хебърци ще се готвят в домашни условия, а след това отиват на лагер в Анталия, Турция. По време на кампа в южната ни съседка пазарджиклии ще изиграят четири контролни срещи. Преди това предстоят още две проверки в Пазарджик. Съперниците в тях ще бъдат обявени допълнително.

/ГК/

news.modal.header

news.modal.text

Към 02:24 на 08.01.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация