site.btaЛудогорец продължава напред за купата на страната след победа над отбор от трета дивизия

Лудогорец продължава напред за купата на страната след победа над отбор от трета дивизия
Лудогорец продължава напред за купата на страната след победа над отбор от трета дивизия
снимка: кореспондент на БТА в Русе Бисер Тодоров (БТ)

Лудогорец се класира за осминафиналите в турнира за купата на България. Финалистът от миналия сезон се наложи с 6:0 срещу третодивизионния Черноломец на "Хювефарма Арена".

Още в деветата минута Дени Групер центрира на границата на наказателното поле, а Камара нанесе силен удар, който удари горната греда. След близо четвърт час игра топката попадна в мрежата на символичните домакини от Попово. Видал проби по левия фланг и центрира меко към втора греда, където Георги Русев беше оставен непокрит и с удар от движение откри резултата. Това е първо попадение за национала с екипа на отбора от Разград.

В 18-ата минута Матиас Тисера удвои аванса в полза на "зелените", справяйки се с отбраната на Черноломец.

Осем минути преди почивката Тодор Неделев изведе Матиас Тисера зад защитата, аржентинецът влезе отдясно в наказателното поле и подаде към Кайо Видал, реализира на празна врата. 

В 41-ата минута Агибу Камара се освободи и след това с десния крак прати кълбото в мрежата на Черноломец.

Силната игра на Лудогорец продължи и след почивката, а шампионите достигнаха до още две попадения. 

В 54-ата минута Спас Делев покачи аванса за разградчани на пет гола.

В 86-рата минута Делев пусна към Квадво Дуа, а той подаде за непокрития Кайо Видал, който също се разписа във вратата на Черноломец Попово.

/АВ/

В допълнение

Избиране на снимки

Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.

Изтегляне на снимки

Моля потвърдете изтеглянето на избраните снимката/ите

news.modal.header

news.modal.text

Към 16:01 на 22.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация