site.btaФутболистът на Челси Енцо Фернандес призна, че все още се адаптира и не се чувства на 100 процента същия играч като от Мондиал 2022

Футболистът на Челси Енцо Фернандес призна, че все още се адаптира и не се чувства на 100 процента същия играч като от Мондиал 2022
Футболистът на Челси Енцо Фернандес призна, че все още се адаптира и не се чувства на 100 процента същия играч като от Мондиал 2022
снимка: Jon Super /AP Photo

Английската Висша лига все още не е видяла истинския Енцо Фернандес, заяви полузащитникът на Челси и призна, че не е успял да демонстрира най-добрата си форма след трансфера си в лондонския клуб

Челси, който похарчи 400 милиона паунда за привличането на 13 нови футболисти през миналата година, се затруднява да покаже постоянство през настоящия сезон.

Аржентинският национал Фернандес подписа за 106 милиона паунда от Бенфика през януари 2023 година, но така и не върна формата си от Мондиал 2022 в Катар.

"Опитвам се отново да бъда най-добрата си версия и това, което видяхте на Световното първенство. Искам да се чувствам като Енцо, който играеше на Мондиала. В момента се чувствам добре и мисля, че ставам по-добър всеки ден, но не усещам, че съм на 100 процента", коментира Фернандес в интервю за клубния уебсайт на Челси.

"Все още се адаптирам и не се чувствам напълно себе си, но опитвам да стигна до този момент възможно най-бързо, за което работя сериозно всеки ден", добави аржентинецът.

Въпреки трудностите в лигата, Челси може да завърши сезона с трофей, тъй като достигна до полуфиналите на турнира ФА Къп.

"Опитваме да даваме най-доброто от себе си. Все още можем да спечелим трофей през този сезон. Ще играем на полуфиналите на ФА Къп срещу Манчестър Сити и вярваме в отбора", каза още Енцо Френандес.

Футболистите на Челси посрещат Евертън в следващия си мач от Висшата лига преди да се изправят срещу Манчестър Сити в турнира ФА Къп на 20 април.

/КМ/

news.modal.header

news.modal.text

Към 17:30 на 22.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация