site.btaНаставникът на Пари Сен Жермен Луис Енрике настоява играчите да останат фокусирани във финалната част от сезона

Наставникът на Пари Сен Жермен Луис Енрике настоява играчите да останат фокусирани във финалната част от сезона
Наставникът на Пари Сен Жермен Луис Енрике настоява играчите да останат фокусирани във финалната част от сезона
снимка: AP Photo/Matthieu Mirville

Старши треньорът на Пари Сен Жермен Луис Енрике предупреди, че отборът му не може да позволи да намалява оборотите преди финалната част от сезона. След като си осигуриха място на четвъртфиналите в Шампионската лига, лидерите в Лига 1 приемат Реймс в неделя и след това се изправят срещу Ница в опит да достигнат до полуфиналите на Купата на Франция.

Енрике настоява играчите да останат фокусирани върху постигането на нужните резултати по време на тази важна серия от срещи.

"Срещу Реймс напрежението ще бъде голямо, защото играхме в Шампионската лига тази седмица. Трябва да вземем предвид този фактор. Ще трябва да бъдем в най-добрата си форма утре. А срещу Ница за Купата на Франция ще заложим много, тъй като искаме да спечелим", коментира мениджърът.

"Доволни сме, че продължаваме напред в Европа, но се фокусираме върху настоящето - трябва да се концентрираме върху предстоящия мач срещу Реймс в лигата. Спомням си предишния път срещу тях, също беше след двубой от Шампионската лига. Победихме в една не толкова лесна среща. Ще трябва да бъдем много добри отново и очакваме труден мач, а също и защото изразходвахме много енергия във вторник", добави Енрике на пресконференция.

ПСЖ отново ще бъде без контузените Маркиньос и Марко Асенсио.

Енрике смята, че трябва да поддържат гъвкавост, тъй като се стремят да издържат на предизвикателствата на всички фронтове.

"Играчите може да се променят на терена, но намеренията остават същите. Също така искаме да бъдем възможно най-непредсказуеми и всички работим заедно в тази посока", заяви той. 

/ИК/

news.modal.header

news.modal.text

Към 00:55 на 23.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация