site.btaИталиански химици създадоха ядлив датчик за повторно замразени храни

Италиански химици създадоха ядлив датчик за повторно замразени храни
Италиански химици създадоха ядлив датчик за повторно замразени храни
Снимка: Пиксабей
Италиански химици са разработили ядлив датчик, който променя цвета си при повторно замразяване на месо и други хранителни продукти, съобщи ТАСС.Устройството защитава потребителите от хранителни отравяния и от недобросъвестни търговци. Описанието на

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ХТ/

news.modal.header

news.modal.text

Към 23:26 на 25.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация