site.btaГлобалното затопляне ще намали наличието на омега-3 мастни киселини  

Глобалното затопляне ще намали наличието на омега-3 мастни киселини  
Глобалното затопляне ще намали наличието на омега-3 мастни киселини  
Снимка: Пиксабей
Учени от САЩ са установили, че изменението на климата може да намали синтеза на основните омега-3 мастни киселини, произвеждани от планктона, пише сп. "Сайънс".

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/АКМ/

news.modal.header

news.modal.text

Към 05:23 на 11.07.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация