site.btaГените на вкуса влияят върху предпочитанията за храна

Гените на вкуса влияят върху предпочитанията за храна
Гените на вкуса влияят върху предпочитанията за храна
Снимка АП
Учени установиха, че хората с високи генетични показатели за горчиво обикновено приемат по-малко пълнозърнести храни в сравнение с хората с по-ниски показатели, съобщи ЮПИ.

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ТС/

news.modal.header

news.modal.text

Към 03:23 на 11.07.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация