site.btaГените на вкуса влияят върху предпочитанията за храна
![Гените на вкуса влияят върху предпочитанията за храна](/upload/379754/45d6550f4bb046a2a2a4f20018fecc76-45d6550f4bb046a2a2a4f20018fecc76-a8e99c17028e40d99eea886eaf850759-8627d.jpg?l=1000)
![Гените на вкуса влияят върху предпочитанията за храна](/upload/379754/45d6550f4bb046a2a2a4f20018fecc76-45d6550f4bb046a2a2a4f20018fecc76-a8e99c17028e40d99eea886eaf850759-8627d.jpg?l=1000&original=)
Учени установиха, че хората с високи генетични показатели за горчиво обикновено приемат по-малко пълнозърнести храни в сравнение с хората с по-ниски показатели, съобщи ЮПИ.
/ТС/
news.modal.header
news.modal.text