site.btaСписание „Ветеринарна практика“ чества 10 години от създаването си

Списание „Ветеринарна практика“ чества 10 години от създаването си
Списание „Ветеринарна практика“ чества 10 години от създаването си
Визията на отбелязване на годишнината на списанието, снимка: БВС

Списание „Ветеринарна практика“ отбелязва своята 10-годишнина като водещ източник на информация и иновации в сферата на ветеринарната медицина в България, съобщиха от екипа на Български ветеринарен съюз (БВС).

През това десетилетие специализираното издание се утвърди като партньор на ветеринарномедицинските специалисти, предоставяйки актуални научни разработки, клинични казуси и практики от страната и чужбина.

От създаването си досега „Ветеринарна практика“ публикува стотици статии, анализи и ексклузивни интервюта с водещи експерти, които допринесоха за повишаване на квалификацията на ветеринарномедицинската общност. Благодарение на публикациите си и сътрудничеството с престижни международни организации, списанието стана неразделна част от професионалното развитие на специалистите в бранша, отбелязват от екипа му.

Сред водещите теми и дейности на изданието са: публикации на изследвания и клинични случаи, които подпомагат ветеринарните лекари в ежедневната им практика; организиране на научни форуми, семинари и уебинари с участието на утвърдени професионалисти; дигитализация на съдържанието и разширяване на аудиторията чрез онлайн платформи.

Списание „Ветеринарна практика” излиза шест пъти годишно и достига до над 10 000 читатели. От 2022 г. изданието е част от световната база данни EBSCO, което увеличава неговата видимост и читаемост в академични и изследователски библиотеки по целия свят. Печатните издания се разпространяват до български институции, а дигиталната платформа осигурява достъп до неограничен кръг от читатели.

Списание „Ветеринарна практика“ планира разширяване на своето съдържание и интегриране на нови информационни технологии. /ПВ/

/ХТ/

news.modal.header

news.modal.text

Към 15:09 на 10.01.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация