site.btaВтори сезон на рубриката „Успешните възпитаници“ започва Стопанската академия в Свищов

Втори сезон на рубриката „Успешните възпитаници“ започва Стопанската академия в Свищов
Втори сезон на рубриката „Успешните възпитаници“ започва Стопанската академия в Свищов
Снимка: Стопанска академия "Димитър А. Ценов" - Свищов

Стопанската академия „Димитър А. Ценов”  отново започва рубриката „Успешните възпитаници”, в която представя възпитаници на свищовското висше училище, заемащи ръководни длъжности в корпоративния сектор, заемащи престижни позиции в обществото или превърнали се във водещи експерти в дадена област. Това съобщиха от Академията.

Темите, които са засегнати в рубриката, са кариерната реализация и ролята на Стопанската академия за формирането на професионалните компетенции на младите хора. Чрез своите интервюта успешните възпитаници на висшето училище в Свищов представят посланията си към академичната общност, както и съвети и напътствия към настоящите и бъдещите студенти.

Първият гост в рубриката е инж. Владимир Александров, който е кмет на община Етрополе. Тази година той спечели наградата „Кмет на гражданите” в категория „Малка община” на националния конкурс „Кмет на годината 2024”, посочиха от Академията.

В интервюто си инж. Александров разказва каква е причината да избере да изучава мениджмънт в Стопанската академия и по какъв начин това образование му помага в професионалния път. Свищовската академия определено предоставя на студентите си високи хоризонти от знания, които им помагат да се развиват професионално и да бъдат успешни и желани кадри на пазара на труда, смята той.

Това е началото на втория сезон на рубриката „Успешните възпитаници”, инициирана от  Стопанската академия. Първият сезон започва през 2021 година по повод  85-годишнината на висшето учебно заведение.

/ХТ/

news.modal.header

news.modal.text

Към 17:21 на 18.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация