site.btaУчени откриха как може да бъде подобрен вкусът на кафето

Учени откриха как може да бъде подобрен вкусът на кафето
Учени откриха как може да бъде подобрен вкусът на кафето
Илюстрация: Пиксабей
Американски учени установиха, че вкусът на кафето може да бъде подобрен, ако зърната бъдат навлажнени преди смилането, съобщи Сайънс алърт. Така се намалява статичното електричество, което се образува при смилането и причинява слепването на фините

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ТС/

news.modal.header

news.modal.text

Към 18:48 на 22.01.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация