Обсъден бе потенциалът на протеините от насекоми за производство на фуражи за животните

site.btaПовече от 120 участници се включиха в Петнадесетия национален бизнес форум на Съюза по хранителна промишленост в София

Повече от 120 участници се включиха в Петнадесетия национален бизнес форум на Съюза по хранителна промишленост в София
Повече от 120 участници се включиха в Петнадесетия национален бизнес форум на Съюза по хранителна промишленост в София
Повече от 120 участници се включиха в Петнадесетия национален бизнес форум на Съюза по хранителна промишленост в София снимка: Сдружение за достъпна и качествена храна
Повече от 120 участници се включиха в Петнадесетия национален бизнес форум на Съюза по хранителна промишленост в София

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ХК/

news.modal.header

news.modal.text

Към 00:24 на 23.07.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация