site.btaКонсумацията на храни с растителен произход намалява риска от диабет тип 2, установи американско проучване

Консумацията на храни с растителен произход намалява риска от диабет тип 2, установи американско проучване
Консумацията на храни с растителен произход намалява риска от диабет тип 2, установи американско проучване
Снимка: Пиксабей
Консумацията на храни с растителен произход като плодове, зеленчуци, ядки, кафе и бобови култури може да намали риска от развиването на диабет тип 2, установи американско проучване, цитирано от ЮПИ. Специалисти от Харвардския университет са

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ТС/

news.modal.header

news.modal.text

Към 16:06 на 23.12.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация