site.btaКонсумацията на по-малко месо може да намали риска от рак, установи британско проучване

Консумацията на по-малко месо може да намали риска от рак, установи британско проучване
Консумацията на по-малко месо може да намали риска от рак, установи британско проучване
Снимка: АП
Консумацията на по-малки количества месо седмично може да намали вероятността от развитието на онкологични заболявания, установи проучване на британски специалисти, цитирано от електронното издание "Хелтдей".

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/АМ/

news.modal.header

news.modal.text

Към 18:07 на 24.12.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация