site.btaПроизводството и потреблението на бобови култури увеличава устойчивостта на земеделските системи и подобрява живота, според ФАО

Производството и потреблението на бобови култури увеличава устойчивостта на земеделските системи и подобрява живота, според ФАО
Производството и потреблението на бобови култури увеличава устойчивостта на земеделските системи и подобрява живота, според ФАО
Пресфото - БТА, снимка: Цветомир Цветков/Архив
След успешното отбелязване на Международната година на варивата през 2016 г., на всеки 10 февруари Организацията по прехрана и земеделие на Обединените нации (ФАО) отбелязва Световния ден на варивата, пише ФАО на сайта си. Тазгодишната тема "Бобови

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/СЛС/

news.modal.header

news.modal.text

Към 16:16 на 28.12.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация