site.btaСофия Тех Парк представя днес своя нов формат за екологични практики в събитийния бизнес

София Тех Парк представя днес своя нов формат за екологични практики в събитийния бизнес
София Тех Парк представя днес своя нов формат за екологични практики в събитийния бизнес
Изображение: София Тех Парк

София Тех Парк ще представи днес в зала "Джон Атанасов" новия си формат за иновации и устойчиви практики в събитийния бизнес "Ивент ПРО Форум" (Event PRO Forum) с първото издание на тема "Бъдещето на устойчивите събития". Събитието ще е посветено на актуалните тенденции в събитийната индустрия в контекста на дейностите по подготовка и провеждане на мероприятия, съобщиха от технологичния парк. 

С новата си концепция организаторите си поставят за цел да надградят нивото на услугите в България и да поставят на фокус съвременните аспекти и предизвикателствата пред бранша. Форумът ще събере български и международни професионалисти от сектора, уточняват от София Тех Парк. 

В събитиетоо ще вземат участие зам.-министърът на туризма Павлин Петров, изпълнителният директор на София Тех Парк Тодор Младенов, изпълнителният директор на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) д-р Бойко Таков и Елка Обецанова, експерт "Връзки с обществеността" на една от най-активните в областта на организирането и домакинстването на мероприятия община в България - Банско.

Сред темите на пилотното издание на формата ще бъдат развитието на събитийния бизнес в България, организирането на събития по екосъобразен начин, намаляването на отрицателното влияние върху околната среда. Предвидена е и експертна дискусия за критериите за устойчивост на мероприятията, маркетинговите похвати за създаване на успешен и запомнящ се бранд, приложението на изкуствения интелект в тази бизнес сфера и други теми. 

Професионалисти ще представят и успешни стратегии за привличане на нови аудитории и спонсорства.

/ЕС/

news.modal.header

news.modal.text

Към 23:35 на 26.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация