site.btaАнализ в международна лаборатория потвърди ниското качество и заблуждаващо съдържание на овчи сирена и кашкавали от български производители

Анализ в международна лаборатория потвърди ниското качество и заблуждаващо съдържание на овчи сирена и кашкавали от български производители
Анализ в международна лаборатория потвърди ниското качество и заблуждаващо съдържание на овчи сирена и кашкавали от български производители
Снимка: Красимир Николов/БТА, архив
Резултатите от изпълнените от една от най-авторитетните референтни международни лаборатории тестове на 10 вида българско овче сирене и кашкавал, показаха, че само едно от тестваните най-скъпи и най-популярни овчи сирена и кашкавали е приготвено

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ИЦ/

news.modal.header

news.modal.text

Към 11:22 на 15.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация